PRIMA-PROTETIKA Kft.

Minőségpolitikánk:


  0.2.1. Minőségpolitika

Tisztesség, mebízhatóság a legmagasabb szakmai minőséggel!

Célunk VEVŐink teljes megelégedettsége!


Vevőközpontúság


A PRIMA-PROTETIKA Kft. tulajdonosai és vezetősége célul tűzte ki, hogy minőségi termékeivel és szolgáltatásaival a lehető legjobban biztosítsa vevőinek megelégedettségét. Vásárlóink igényeit folyamatosan figyelemmel kísérjük és a szolgáltatásaink minőségét ügyfeleink igényeihez mérten folyamatosan fejlesztjük. Célunk, hogy termékeink minősége olyan legyen, hogy az maradéktalanul megfeleljen a hazai és a nemzetközi előírásoknak, mindemellett meghatározó elismerést vívjon ki magának a piacon. Meghatározó szerepet vállalunk a vevői igények magas szinten ellenőrzött, jó minőségű termékekkel történő kielégítésében, a gyógyászati segédeszközök gyártásával, javításával, forgalmazásával és egyéb termékek kereskedelmi forgalomba hozatalával. A vevők elvárásainak biztosítására gondosan megválasztjuk beszállítóinkat, és folyamatosan értékeljük azokat. Csak fokozottan ellenőrzött és minőségileg tanúsított alapanyagokat és késztermékeket vásárolunk. Kiemelt gondossággal kezeljük a beteg és ez által kiszolgáltatott ügyfeleinket, vevőinket.

 

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS, FOLYAMATOS FEJLEsztés

 

Hatékonyan működtetjük az MSZ EN ISO 9001:2015-os nemzetközi minőségirányítási rendszerünket, a szabvány követelményeinek figyelembevételével és annak eredményességét folyamatosan fejlesztve, mindemellett igyekszünk megfelelni az újonnan életbelépő rendeleteknek és a jövőben tervezzük az MSZ EN ISO 13485:2016-os szabványra történő tanúsításunkat is. Technológiánkat és munkakultúránkat folyamatosan fejlesztjük, a környezetkárosítás elkerülésének szem előtt tartásával. Termékeink és szolgáltatásaink versenyképességének illetve minőségének emelése érdekében folyamatosan fejlesztjük a műszaki és a technikai színvonalat. Fejlesztjük továbbá a szervezeti struktúránkat és az önmagunk által kitűzött minőségcéljaink teljesítésével folyamatosan tökéletesítjük működésünket, törekszünk az eredményességre.

 

EGYÉNI FELHATALMAZÁS

 

Minden munkatársunk a minőségi munka elkötelezettje és felelős saját munkájának, illetve társaságunk termékeinek minőségéért.

 

Békéscsaba, 2020.01.08.                                                                                                                                                   

Kucseráné Baranyi Katalin

                                                                                                                                                                                                                                                        Ügyvezető               

2. kiadás