PRIMA-PROTETIKA Kft.

Minőségpolitikánk


 MINŐSÉG, megbízhatóság a legmagasabb szakmai TUDÁSSAL!

Célunk VEVŐink teljes megelégedettsége


Vevőközpontúság


A PRIMA-PROTETIKA Kft. tulajdonosai és vezetősége célul tűzte ki, hogy minőségi termékeivel és szolgáltatásaival a lehető legjobban biztosítsa vevői megelégedettségét. Törekszünk megismerni a meglévő és potenciális ügyfeleink termékeinkre és szolgáltatásainkra vonatkozó igényeit. Célunk, hogy termékeink minősége olyan legyen, hogy az maradéktalanul megfeleljen a hazai és a nemzetközi előírásoknak, mindemellett meghatározó elismerést vívjon ki magának a piacon. Meghatározó szerepet vállalunk a vevői igények magas szinten ellenőrzött, jó minőségű termékekkel történő kielégítésében, a gyógyászati segédeszközök gyártásával, javításával, forgalmazásával és egyéb termékek kereskedelmi forgalomba hozatalával. A vevők elvárásainak biztosítására gondosan megválasztjuk beszállítóinkat, és folyamatosan értékeljük őket. Csak fokozottan ellenőrzött és minőségileg tanúsított alapanyagokat és késztermékeket vásárolunk. Kiemelt figyelemmel kezeljük ügyfeleinket, vevőinket.

 

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS, FOLYAMATOS FEJLEsztés

 

Hatékonyan működtetjük az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszerünket, mely szervesen beépül egyéb szabályozásaink körébe. Így szoros egységet alkot a szakmai követelményekkel, a Munkahelyi kockázatelemzéssel, Munkavédelmi szabályzattal, Tűzvédelmi szabályzattal és az érvényes jogszabályi előírásokkal. Mindemellett igyekszünk megfelelni az újonnan életbelépő rendeleteknek és a jövőben tervezzük az MSZ EN ISO 13485:2016 szabvány szerinti tanúsításunkat is. Technológiánkat és munkakultúránkat folyamatosan fejlesztjük, a környezetkárosítás elkerülésének szem előtt tartásával. Termékeink és szolgáltatásaink versenyképességének, illetve minőségének emelése érdekében fejlesztjük a műszaki és a technikai színvonalat. Fejlesztjük továbbá a szervezeti struktúránkat, az önmagunk által kitűzött minőségcéljaink teljesítésével folyamatosan tökéletesítjük működésünket és törekszünk a hosszú távon való szakmai elismertségre.

 

EGYÉNI FELHATALMAZÁS

 

Minden munkatársunk a minőségi munka elkötelezettje és felelős saját munkájának, illetve társaságunk termékeinek minőségéért.

 

Békéscsaba, 2021. március 19.                                                                                                                                                   

Kucseráné Baranyi Katalin

                                                                                                                                                                                                                                                        Ügyvezető               

0.2.1. Minőségpolitika    v.3.

ISO 9001:2015 Tanusítvány HU

ISO 9001:2015 Tanusítvány EN