Alvital számítógépes és irodai gyógyülőpárna
3,990 Ft
Nettó ár: 3,142 Ft
Gyártó:: Vivaldi Kft.
Cikkszám: 2003019112000
Elérhető: Raktáron

Darab:

Számítógépes és irodai gyógyülőpárna aktív üléshez. Preventív tartásjavító ülőpárna azok részére, akik ülőmunkát végeznek és a rendszeres előrehajlások következtében a gerincük nincs megtámasztva. A gyógy-ülőpárna ülőfelülete 15 fokos szögben lejt. Biomechanikai vizsgálatok során megállapították, hogy ez a lejtés optimálisan segíti az aktív ülést és a gerincet viszonylag a legkisebb terhelésnek teszi ki. Ebben a helyzetben ideális egyensúly alakulhat ki a hát és hasizmok működése között, ami az aktív ülést a legkisebb izommunkával tudja biztosítani. Így válik lehetővé ülés közben a gerinckímélő testtartás, ami hozzájárulhat a tartáshibák és a későbbi panaszok kialakulásának megelőzéséhez is. 

Fokozatosan kell növelni a használat időtartamát nap 1-1 órával. A párna használata eleinte szokatlannak, esetleg kényelmetlennek tűnhet, általában 1-2 hétre van szükség a megszokásához.

Speciális, extra nagy sűrűségű, préselt poliészterből készül, így hosszantartó igénybevételnél is megtartja az alakját. Huzata levehető és 40 fokon mosható.

Az ülőpárna többféle színben készül. A szín nem választható.

Előforduló színek: kék, szürke, bordó, fekete.

Technikai és műszaki adatok
Méret kb. 35 cm x 36 cm. Max. magasság: 9 cm
Egyéb
Bővebb információ A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!