Weightflex medium korrigáló talpbetét magas sarkú cipőkhöz
7,490 Ft
Nettó ár: 5,898 Ft

2 vagy több 7,490 Ft
Cikkszám: 20061100020..
Elérhető: Raktáron

Darab:

1+1 AKCIÓ

 ErgoPad weightflex – korrigáló talpbetét magas sarkú cipőkhöz

Az X faktor

A Bauerfeind új fröccsöntő technológiát fejlesztett ki műanyag talpbetéteinek készítéséhez. Ennek köszönhetően a talpbetétmagban két műanyag kombinációja jött létre. A magban aszimmetrikusan futó „weightflex-X” három különböző erősségben, változó erősségű alátámasztással támasztja meg a lábat annak állapotától, a terápiás céltól és testsúlytól függően. A láb elülső részénél és a saroknál hajlékony kialakítású, így a talpbetét gond nélkül használható magasabb sarkú cipőkben is.

Spiráldinamika

A Bauerfeind új ErgoPad weightflex ortopédiai talpbetéte a természetes mozgásra jellemző spiráldinamika elvét veszi alapul.A talpbetét magjába integrált „weightflex-X” két forgóponton keresztül kintről befelé vezeti az erőket, és így támogatja a lábak torziós mozgását és az optimális járásformát. Az ellentámasztékot az X ellenkező oldali szárai adják. Az enyhe hosszanti és keresztirányú boltozattámaszok megtartják, stabilizálják a lábat, és csökkentik a nem élettani terheléseket.

Magassarkú cipőkhöz ajánlott

Különösen előnyös tulajdonsága a magas sarkú cipőt viselő hölgyek számára, hogy a mag a láb elülső részénél és a saroknál finoman, csuklóízülethez hasonlóan hajlítható. A talpbetét ennek köszönhetően könnyedén igazodik a cipő sarokmagasságához.


Kérjük, hogy méretigényeit a megjegyzés rovatban tüntesse föl!

Technikai és műszaki adatok
Tisztítás, karbantartás Semleges mosószerrel, langyos vízzel lemosható.Direkt, illetve sugárzó hőtől óvja, mert ez az eszköz deformálódását okozhatja. Az ebből adódó károsodásért felelősséget nem vállalunk!
Jótállás, kellékszavatosság
Kellékszavatosság A kellékszavatossági idő a számla kiállításától számított 6 hónap.
Egyéb
Bővebb információ A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.
Bővebb információk2 A talpbetét elhelyezése a cipőben: Amennyiben lehetséges távolítsa el a cipő eredeti betétjét.A betétet a cipő sarokrészébe ütközésig helyezze be úgy, hogy a magasabb emelés a talp belső része alá kerüljön. Lábát fokozatosan szoktassa hozzá a betéthez, ellenkező esetben lába fájdalmassá válhat. Ha a betét viselése során szokatlan változásokat észlel (pl.: panaszok fokozódása), haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Ellenőrző kód