GYSO2 Sópipa műanyag
2,790 Ft
Nettó ár: 2,197 Ft
Gyártó:: Vivaldi Kft.
Cikkszám: 2007312000005
Elérhető: Raktáron

Darab:

Használata elsősorban a nátha, köhögés, megfázásos tünetek, hörghurut, influenzás tünetek, orrdugulás és egyéb légúti fertőző megbetegedések esetén ajánlott. A Sópipa a szezonális őszi-téli megbetegedések kiegészítő terápiájaként hatékony segítséget nyújthat a tünetek kezelésében és rendszeres használat esetén a betegség kialakulásának megelőzésében is. A Sópipa gyakorlatilag egy mobil sóbarlang, használatával mindenki bárhol, bármikor hozzájuthat a sókristály- terápia előnyeihez.

A készüléket szájba kell venni és a csutorán keresztül belélegezni a levegőt, majd orron keresztül kifújni. A légzést normál intenzitással erőlködés nélkül végezzük. A készüléket akut esetben naponta összesen 15-25 percet ajánlatos használni, napi 3-4 részletre elosztva, alkalmanként 4-5 percig. Megelőzésként napi 10-15 perc használatot javaslunk. A tisztulási folyamat beindulásakor a régi lerakódások köhögéssel, orrfolyással távozhatnak a szervezetből. A sókristályok a belégzés után a légutak nyálkahártyáját intenzív tisztító munkára serkentik, így segítik a természetes öntisztító folyamatok beindulását. A só a baktériumok és vírusok elpusztításában is részt vesz, sőt a legújabb vizsgálatok szerint közreműködik az immunrendszer működésének kiegyensúlyozásában is.

Technikai és műszaki adatok
Hatóanyag Nátrium-klorid: 99,20% ; Kalcium-szulfát: 0,40% ; Magnézium-klorid: 0,08% ; Kalcium-klorid: 0,08% ; Vas(III)-oxid: 0,001%; A készülék felbontás után, használattól függően 3-6 hónapra elegendő hatóanyagot tartalmaz.
Anyagösszetétel Bio-kompatibilis műanyag
Tisztítás, karbantartás Tisztítása a külső felületén enyhén nedves ruhával történhet, mert a készülékbe víz nem kerülhet. Páramentes száraz helyen tárolandó.
Egyéb
Bővebb információ A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!