GYSO3 Sópipa gyerekeknek elefántos
5,990 Ft
Nettó ár: 4,717 Ft
Gyártó:: Vivaldi Kft.
Cikkszám: 2007312000007
Elérhető: Raktáron

Darab:

Használata elsősorban a nátha, köhögés, megfázásos tünetek, hörghurut, influenzás tünetek, orrdugulás és egyéb légúti fertőző megbetegedések esetén ajánlott. A Sópipa a szezonális őszi-téli megbetegedések kiegészítő terápiájaként hatékony segítséget nyújthat a tünetek kezelésében és rendszeres használat esetén a betegség kialakulásának megelőzésében is. A Sópipa gyakorlatilag egy mobil sóbarlang, használatával mindenki bárhol, bármikor hozzájuthat a sókristály- terápia előnyeihez. A sópipa kerámia szűrőin átlélegezve, a nedves levegővel mikron szinten jutnak le a légúti rendszer minden pontjára a sókristályok.

A készüléket szájba kell venni és a csutorán keresztül belélegezni a levegőt, majd orron keresztül kifújni. A légzést normál intenzitással erőlködés nélkül végezzük. A készüléket akut esetben naponta összesen 15-25 percet ajánlatos használni, napi 3-4 részletre elosztva, alkalmanként 4-5 percig. Megelőzésként napi 10-15 perc használatot javaslunk. A tisztulási folyamat beindulásakor a régi lerakódások köhögéssel, orrfolyással távozhatnak a szervezetből. A sókristályok a belégzés után a légutak nyálkahártyáját intenzív tisztító munkára serkentik, így segítik a természetes öntisztító folyamatok beindulását. A só a baktériumok és vírusok elpusztításában is részt vesz, sőt a legújabb vizsgálatok szerint közreműködik az immunrendszer működésének kiegyensúlyozásában is.

Technikai és műszaki adatok
Hatóanyag kb. 5-6 dkg a középmiocén korból származó /halit sókristályok válogatott formában/ Összetétel: Nátrium-klorid: 99,20% Kalcium-szulfát: 0,40% Magnézium-klorid: 0,08% Kalcum-klorid: 0,08% Vas(III)-oxid: 0,001% ; A készülék 5 évre elegendő hatóanyagot tartalmaz!
Tisztítás, karbantartás Tisztítása a külső felületén enyhén nedves ruhával történhet, mert a készülékbe víz nem kerülhet. Páramentes száraz helyen tárolandó.
Egyéb
Bővebb információ A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!