Gördíthető szobai WC
25,654 Ft
Nettó ár: 20,200 Ft
Gyártó:: PRIMA-PROTETIKA Kft.
Cikkszám: 2008412003000
Elérhető: Raktáron

Darab:

Vénybeváltó helyek

A toalett szék mozgássérült és járóképtelen betegek részére készült ülőalkalmatosság, melynek párnázott ülőlapját leemelve, az ülőlapon elhelyezett lyuk alatt mobilizálható műanyag edény található. A gördíthetőség a beteg segéderővel történő mozgathatóságát teszi lehetővé. A betegek részére készült ülő alkalmatosság, forgalmazzuk párnázott ülőlappal és műanyag ülőkével szerelve. A párnázott kivitel ülőlapját kiemelve a WC lapon elhelyezett lyuk alatt műanyag edény található. Ha a berendezést vödörrel használjuk a vödröt behelyezés előtt célszerű kb. egyharmadig vízzel feltölteni. Ha a beépített WC-re toljuk a széket, akkor az edényt el kell távolítani. A gördíthetőség a beteg segéderővel történő mozgatását teszi lehetővé. Mind a párnázott, mind pedig a műanyag ülőkés gördíthető szobai WC lábtartója felhajtható és fékezhető. Különösebb karbantartást nem igényel az eszköz, alkalmanként érdemes ellenőrizni a forgó-, illeszkedő alkatrészeket.

Technikai és műszaki adatok
Szélesség 430 mm
Magasság 815 mm
Mélység 335 mm
Max. terhelhetőség 100 kg
Önsúly 7 kg
Anyagösszetétel A vázszerkezete hajlított fémcsőből készül, hegesztési eljárással. A fedlap kárpitozva kerül felszerelésre
Tisztítás, karbantartás Semleges hatású, karcolásmentes mosószerrel átitatott vizes, puha textildarabbal lemosható, majd szárazra törölhető.
Jótállás, kellékszavatosság
Jótállás A jótállás a számla kiállításától számított 12 hónap.
Egyéb
Bővebb információ A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!