Actimove sport bokastabilizáló
9,290 Ft
Nettó ár: 7,315 Ft
Forgalmazó: Essity Hungary Kft.
Cikkszám: 2006270756100
Elérhető: Raktáron

Darab:

Az Actimove® SPORT bokastabilizálóval sportolás közben szerzett bokasérüléseit kezelheti, illetve az azokból fakadó fájdalmat csillapíthatja. A bokájának kompressziós, egyenletes meleget biztosító bokastabilizáló hasnálata az alábbi helyzetekben javasolt:

Enyhe és középsúlyos bokaízületi rándulások
Húzódások
Krónikus bokaízületi instabilitás
Segít elkerülni az újrasérüléseket

Stabilitás a bokájának
A bokastabilizáló a vékony, belebújós dizájnnak köszönhetően a bokájához szorosan illeszkedve enyhítheti a fájdalmat. A boka fölötti kör alakú pánt extra támogatást nyújhat, hogy a termék sportolás közben is extra stabilitást nyújtson. Ezt nyújtja a Sport Bokastabilizáló az által, hogy nem hagyja a bokaizületet elmozdulni sportolás közben.

A Bokastabilizáló kíméli a bőrét, védi a bokáját
Innovatív COOLMAX AIR technológiával készült neoprén- és latexmentes anyaga óvhatja a bőrét, miközben az izzadságot is segít elvezetni. A nyitott sarok miatt kompressziós hatását csakis a bokája terápiás értékű felületén fejti ki.

Bokastabilizáló viselése fitt bokával!
Bokája fittségének megőrzése érdekében célszerű a bokastabilizálót csakis addig viselnie, amíg mozog, különben izmai elgyengülhetnek. Egész napos vagy alvás közbeni viselete csak orvosi javaslatra ajánlott! A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet.
40 fokon mosható.
Technikai és műszaki adatok
Méret egy méret univerzális
Egyéb
Bővebb információ A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Ellenőrző kód